Kunst myter Debunked

august 26, 2018 0 Af editor

Antagelse: Kunst bliver mere værdifulde, når en kunstner dør.

Virkelighed: Priser eskalere, når efterspørgslen er større end udbuddet. Priserne kan stige hvis der var en mangel på kunstnerens arbejde før hans eller hendes død og hvis efterspørgslen fortsat at være væsentligt større end udbuddet. Kunst Nyheder (November 2003) præsenterede en artikel om de ti mest eftersøgte kunstværker. Disse ville sælge individuelt for mere end 5 millioner dollars, hvis de nuværende ejere ville lade mig dem gå. Dog som samlere ved, de ikke kan erhverve en udskiftning maleri/skulptur/tegning, de vil ikke være at sælge disse kunstværker.

Antagelse: En kunstner bevis er mere værdifuld end en udskrift fra den regelmæssige udgave.

Virkelighed: Kunstnerens beviser er rutinemæssigt i overensstemmelse med den almindelige udgave i udseende og værdi. I sjældne tilfælde blive en retssag farvekorrektur bedømt til at være mere værdifulde end den almindelige udgave eller en kunstner bevis. Dette sker når de regerende eksperter bestemme retssag farvekorrektur repræsenterer en mere smuk produkt end den almindelige udgave eller kunstnerens bevis.

Antagelse: Det er bare en print.

Virkelighed: Nogle kunstner gør eller vælger ikke at male. Deres kunst oversætter”” mere ved hjælp af en original udskriftsmedie som litografi, ætsning, serigrafi eller træsnit. Nogle originale udskrifter er solgt for mere end $100.000 når udført af fremtrædende kunstnere. Den eneste gang en kunst professionelle kunne sige “Det er bare en print” er, når de refererer til en reproduktiv print. Dette er normalt en fotografisk gengivelse af et eksisterende kunstværk, med andre ord en fotomekanisk kopi.

Hvorfor kan ikke du værdsætter min kunst fra fotografier?

Ansvar

Så længe jeg er en professionel kunst taksator, jeg holdt til en anden standard end nogen fungerer udelukkende som en forhandler.

PLUS jeg gerne være rigtigt!!!

Fotografier afsløre ikke alle betingelse spørgsmål og offentligheden ikke er uddannet ordentligt beskrive dem. Hvor mange af jer kan genkende lys farvning, mat afbrænding, foxing, etc? Disse og andre betingelse mangler betydeligt påvirke værdi.

En reproduktion vedhæftet lærred stort set ser ens ud som en original olie maleri i et fotografi. Medmindre jeg ved, hvilke museum i øjeblikket vært for den faktiske maleri, kan ikke jeg være helt sikker på, du viser mig en fotografisk genererede reproduktion eller en faktiske maleri når du får vist et fotografi. Nu er der giclee prints trykt på lærred og forbedret med maling, er en hands-on inspektion et must.