5 enkle & billig Baby brusebad gaveideer.

august 24, 2018 0 Af editor

En baby brusebad er en spændende begivenhed for en ny mor, hvor hun og den nye baby er centrum for opmærksomhed. Selv hvis du ikke deltager i baby brusebad (for eksempel hvis du er en mandlig familiemedlem eller ven) er det stadig en god ide at afhente mindst en lille gave til baby.

Den nye mor kan have gjort en liste over nogle generelle ting, som barnet får brug for, og hvis hun har en liste som denne, du kan tjekke det ud. Men ofte skal du vælge en gave uden en liste. Så her er nogle smukke gå ‘sikker væddemål’ så vidt baby brusebad gaver. Jeg fik et par af disse gaveideer, da jeg var i en Target butik på udkig efter en gave. Jeg spurgte flere forældre der havde babyer med dem i deres indkøbskurv, hvilken slags gaver vil være godt for en ny baby, og her er nogle af de svar, jeg fik.

Disse baby gave ideer er meget let at finde og meget rimelige i en butik som mål. For $50 kan du få en hel sortiment af lækkerier.

1. tøj: Alle babyer har brug for tøj, og de vokser meget hurtigt! Hvis du nogensinde har handlet til babytøj kan du blive forbløffet over at se, at der er flere forskellige størrelser tøj behov for barnet lige under det første år!

Der er 0-1 måned, 3 til 6 måneder, 6 til 9 måneder og ved og ved! Derfor er der masser af typer af tøj, der vil være behov for masser af forskellige størrelser. Bare husk at huske hvor gammel barnet i øjeblikket er, fordi baby tøj størrelser ændres hurtigt, og du ikke ønsker at købe en gave, der er allerede for lille ved den tid, du præsenterer det til forældrene!

2. begyndervanskeligheder legetøj: alle babyer ‘tænder’ og vil har brug for lidt chew legetøj slags. Disse kan blive snavset hurtigt og det er nok smart at udskifte dem ofte, så en række af disse begyndervanskeligheder legetøj kan være nyttige. Du kan finde dem med rangler eller klokker. Bare sørg for det er ikke stort nok for et barn at sluge.

3. udstoppede dyr: en sød udstoppet dyr kan gøre en dejlig gave. Den blødeste art til rådighed kan lide mest for LUN komfort. Derudover kan nogle af disse udstoppede dyr har lyde bygget. Du ønsker måske en, der gør lyde, eller du ønsker måske en gammeldags en uden støj. Et godt eksempel er Peter Plys eller Eyeore.

4. bleer: Forældre nødt altid bleer og de er en meget praktisk og nyttigt gave. Bare husk at kigge på størrelserne korrekt, i betragtning af hvor mange måneder gamle baby er. Du kan også finde ud af, hvilken type bleer forældrene foretrækker at bruge.

5. baby bøger: det er dejligt at læse at småbørn og virkelig hjælper der lidt sind vokse. Mens en meget ung baby vil ikke være i stand til at forstå historierne, men forældrene søger altid for at opbygge et rart lille bibliotek af værdifulde bøger at læse for deres børn.

Der har du 5 simple baby brusebad gaveideer! Forhåbentlig vil du kunne finde en dejlig gave eller endda en indkøbspose fyldt med små gaver til at bringe barnet og forældrene nydelse.