Optag public domain bøger: en nem metode til at hørbargøre dine yndlingsbøger

oktober 27, 2021 Slået fra Af editor

Vidste du, at du kan modtage gratis offentlige lydbøger, der stilles til rådighed for frivillige for mennesker i stort behov? Lydbøger er en fantastisk måde at få oplysninger til folk, der ikke har tid til at læse. De er et godt valg for engelske store selskaber. De er helt gratis, hvilket er det bedste ved disse optagelser.

Søg online efter gratis lydbøger, der er offentligt tilgængelige. Der er mange websteder, der tilbyder gratis lydbøger. Nogle websteder er gratis, mens andre har et gebyr for at registrere. De er næsten alle gratis. Du kan blot tilmelde dig på registreringssiden på ethvert websted, der har offentligt tilgængelige lydbøger til rådighed for frivillige, når du har fundet en.

Når du har tilmeldt dig, vil du blive sendt en liste, der indeholder lydbøger at vælge imellem. Disse er ofte tilgængelige gratis, og du vil være i stand til at tilføje dine egne titler og beskrivelser. Du kan lytte til lydbøger flere gange, afhængigt af hvor stor din liste er. Dette giver dig mulighed for at få yderligere træning.

Disse optagelser, som ofte er i det “offentlige rum”, er langt bedre end bøger, som du måske finder på et bibliotek eller boghandel. Du vil finde mange kendte bøger i det offentlige rum. Fordi ordene blev brugt i deres publikationer, ville det ikke have været så populært, hvis de ikke var.

Lydbøger i det offentlige rum omfatter lydbøger af klassisk litteratur, musik og film. Dette er gode nyheder, hvis du elsker forskellige genrer og ikke har tid til at sætte dig ned for at lytte. Lydbogsoptagelser er tilgængelige på mange websteder såvel som i din e-mail-indbakke. Du vil også opdage, at mange lydbogssider ikke opkræver meget for optagelsen. Forestil dig at lytte til dine yndlingsbøger i din egen tid og være i stand til at gøre det i timevis.

Det er så nemt at optage lydbøger fra det offentlige domæne, at næsten alle kan gøre det. Du behøver ikke at være en professionel ingeniør for at lære det grundlæggende. Efterhånden som du får erfaring, kan du skræddersy din lydbogsoptagelse, så den passer til din tidsplan, så du aldrig går glip af en aftale. Du kan fortælle fiktion, historiske eller lydhistorier. Offentligt tilgængelige lydbøger er gode til at læse derhjemme, eller mens du pendler.