Fordele ved køb nu og betal senere

august 7, 2022 Slået fra Af editor

Køb nu, betal senere er en mulighed, som mange mennesker har. Der er dog nogle ting, du skal huske, når du bruger denne mulighed. Du kan have en negativ indvirkning på din kreditvurdering, hvis betalingerne ikke foretages til tiden. Angiv en påmindelse i din kalender om betalingen. Dette vil bidrage til at undgå negative virkninger. Manglende betalinger kan resultere i, at din långiver sender dig til inkassobureauer. De fleste store virksomheder vil ikke opkræve renter, hvis saldoen betales fuldt ud inden fristen.

En køb nu-betal senere udbyder har typisk en kreditgrænse på op til sytten tusind dollars. Dette giver dig mulighed for at finansiere transaktioner op til 30.000 dollars. Du skal muligvis betale en forskudsbetaling, hvis din transaktion overstiger dette beløb. Denne finansieringsmetode har mange fordele, på trods af at den er dyrere. Kreditkort kan bruges til enhver form for køb, og du kan sprede omkostningerne ved flere varer over flere år.

BNPL-udbydere kan også findes ved kassen i onlinebutikker. I stedet for at bruge deres kreditkort kan en kunde betale via udbyderen. Kunden modtager en e-mail med en betalingsplan elgiganten lån. Kunder kan også oprette en konto hos udbyderen for at købe produkter automatisk. Kunder kan købe ved hjælp af køb nu-betal senere-indstillingen, forudsat at de har en aktiv bankkonto. Denne mulighed giver købmænd mulighed for at tilskynde til køb, samtidig med at de undgår høje renter.

Konceptet med køb nu og betal senere er ikke nyt. Nye virksomheder har gjort køb nu, betal senere koncept mere tiltalende for yngre forbrugere. Disse virksomheder er i stand til at målrette mod personer med mindre disponibel indkomst og bruge berømtheder til at promovere deres tjenester. Urban Outfitters er en af de mange onlineforhandlere, der tilbyder denne betalingsmulighed. Køb nu Betal senere er tilgængelig for så lidt som PS10 og er blevet meget mere end en shoppingmulighed.

En anden fordel ved at købe nu og betale senere er opfordringen til at foretage gentagne køb. Denne mulighed er populær, fordi den tilskynder til gentagne køb. Over halvdelen af respondenterne bruger denne service mindst en gang om ugen. Selv yngre voksne bruger tjenesten mange gange om måneden. Håndtasker og tilbehør er de mest populære produkter, der sælges af BNPL. Interessant nok brugte 49% tjenesten til at foretage køb i mellemklassen.

Derudover er der ingen renter eller gebyrer. Disse køb-nu-betal senere-ordninger har typisk en fast tilbagebetalingstid, som ofte er et par uger til måneder. Det ligner et usikkert personligt lån. Mange køb nu-betal-senere-planer opkræver ikke forsinkede gebyrer og har et maksimalt beløb. De er en bekvem måde at shoppe online for mindre varer. Vær dog opmærksom på, at køb nu-betal senere kommer med risici.