Sammenligne de bedste barn Trust Fund (CTF)

oktober 22, 2018 0 Af editor

Regeringen meddelte tidligere i denne måned, at antallet af børn med et barn Trust Fund har nået over 3 millioner. Men den økonomiske sekretær for statskassen, Kitty Ussher, også fremhævet, at kun tre fjerdedele af forældrene aktivt har åbnet deres barn Trust Fund konti.

Det betyder, at syv – hundrede og halvtreds – tusinde børn, hvis forældre ikke åbne barn Trust Fund selv, mulighed for at få et års værd af interesse er tabt. Faktisk åbnet den akkumulerede tab af interesse for alle de midler, der ikke har været beløb til en anslået £15 millioner!

Barn Trust Fund er en langsigtet opsparing og investering plan oprettet af regeringen for opfordrer forældrene til at spare op til deres børns fremtid. Barn Trust Fund er tilgængelig for alle børn født på eller efter 1 September 2002. Børn vil modtage en indledende £250 gavekort til at åbne deres barn Trust Fund konti, med en yderligere £250 når de bliver syv år. Ud over dette penge, forældre, familie og venner kan bidrage op til £1.200 årligt til fonden.

Selv om åbning af et barn Trust Fund er relativt ligetil, kan vælger man være vanskeligere. Med tre typer af konti (kontanter, interessent eller aktier) tilgængelig fra mange banker og sparekasser hver med deres egen tilbyder, vilkår og betingelser og priser, efterlader at finde den rigtige barn Trust Fund for deres børn mange forældre forvirret. Nyere forskning fra den aktuarmæssige erhverv har vist, at de fleste forældre er simpelthen overvældet af den enorme mængde af oplysninger, de modtager. Ofte, savn de bare kortfattede oplysninger, som forenkler og sammenligner de forskellige konti, der er tilgængelige.

I øjeblikket, der er flere hjemmesider, der sammenligner kun kontant barn trustfonde, men kun MyEggNest.com fører an ved at give en sammenligning tabel for alle tre typer af barnet tillid midler: kontanter, interessenter og egenkapital (eller aktier) barn trustfonde.

MyEggNest.com har en all inclusive, let at forstå sammenligninger af alle underordnede tillid midler giver forældre de værktøjer, de behøver for at træffe velinformerede beslutninger om de bedste måder at sammenligne barn tillid midler til rådighed eller at se, hvordan deres børns nuværende barn har tillid Fonden skal sammenlignes med andre på markedet.

Joe Luong, marketingdirektør for MyEggNest.com sagde, “vores feedback har vist, at mange forældre er overvældet af mængden af brochurer og løbesedler fra finansielle organer rådighed vedrørende barnet tillid midler. Nogle endda tro det er for meget at de endnu ikke ved hvor du skal starte.”

“Forældre til nyfødte har brug for er klare og koncise oplysninger forklaret i simpel engelsk om hvordan man bedst kan sammenligne deres børns barn Trust Fund. Med MyEggNest.com er nye forældre købedygtig forskning alt, hvad de ønsker at vide om barn Trust Fund fra en pålidelig kilde. Et websted, kan de søge vejledning fra andre forældre i form af et barn Trust Fund diskussionsforum, se på anmeldelser og lære hvordan man bedst at sammenligne barn trustfonde.”

Yderligere lindre nogle af de andre belastninger og stammer for nye forældre, indført MyEggNest.com for nylig en simpel tabel af barnet tillid midler tilgængelige hvor forældre kan blot klikke og hente barn Trust Fund E-brochurer af deres valg i PDF format. Hver brochure giver specifikke oplysninger til denne særlige barn Trust Fund. Adgang til disse oplysninger på dette ene site sparer forældre besvær og tid med at skulle finde hver hjemmeside for hvert produkt til at undersøge yderligere.

Besked fra regeringen er klar. Forældre, der beslutter at investere deres børns barn Trust Fund voucher og Tjen interesse på at investering vil være bedre stillet end 25% af forældre, der vælger ikke at gøre noget overhovedet. Så handling nu! og begynde at sammenligne bedste barn tillid midler til dine børn, før du går glip af endnu mere interesse!