Tips om køb udendørs trampolin

september 16, 2021 Slået fra Af editor

Den bedste trampolin udendørs er den, du vælger. Der er ingen mening at bruge penge kun at få det nedbrydes i løbet af få måneder. Overvej, om du har brug for de fulde funktioner i en udendørs trampolin. Har du planer om kun at bruge det til gymnastiktræning, eller har du til hensigt at bruge trampolinen som træningsmaskine?

Ans. Udendørs trampoliner af alle kvaliteter er bygget til at holde. Du skal dog være opmærksom på, at holdbarheden af indendørs og udendørs trampoliner ikke kun afhænger af deres brand. En trampolins sikkerhed er også vigtig. Som eksempel kan nævnes, at de sikkerhedsstandarder, som producenten har fastsat, er opfyldt, og at de er i overensstemmelse med alle gældende sikkerhedsstandarder.

Ans. To nøglefaktorer vil hjælpe dig med at beslutte den bedste udendørs trampolin: hvilken type aktiviteter du er interesseret i, og hvor stor enheden er. Der er trampoliner til gymnaster i baghaven. Disse enorme trampoliner er normalt 10 meter lang og har en maksimal vægt på 300 pounds. Rebound er specielt designet til at give gymnaster mulighed for at udføre forskellige bevægelser og ikke forårsage nogen skade på deres kroppe. Du kan også finde baggård trampoliner, som kun er 20 pounds i vægt. Disse er perfekte til begyndere, der ønsker at komme ind i noget motion.

Ans. Det er vigtigt at se på enhedens dimensioner og vinkler, før du køber den. Rektangulære trampoliner er vanskeligere at opbevare. En udendørs enhed i garagestørrelse er bedre, hvis din runde trampolin opbevares i et opbevaringsområde. Hvis du har til hensigt at bruge din værftet som en udendørs sportsplads, en fladbundet trampolin ville være det bedste valg. Du vil finde en bred vifte af udendørs enheder med flade bunde, der er nemme at rengøre.

Ans. Kend vægtgrænsen, når du er på udkig efter en udendørs enhed. De fleste producenter angiver kun den maksimale vægtgrænse for enheder på deres websteder. De inkluderer ikke den faktiske vægtgrænse i deres litteratur. Det anbefales på det kraftigste at kontakte producenten vedrørende den specifikke enheds vægtgrænse, før du køber. Trampolinens sikkerhed påvirkes også af dens vægt.

Ans. Sikkerhed er et andet vigtigt aspekt at overveje, når de søger den perfekte udendørs enhed. Det er vigtigt at huske, at sikkerheden på din trampolin udenfor afhænger af, hvordan du bruger den. En hoppende enhed, for eksempel, vil have mere hoppe, som gør det sikrere og forhindrer ulykker. Hvis dit barn falder af trampolinen, kan du købe en enhed med en sikkerhedsbarriere. Nogle udvendige vagabonder har indbyggede bænke, som kan bruges som ekstra siddepladser.