Sådan bliver du god til fodbold!

Sådan bliver du god til fodbold!

august 27, 2019 Slået fra Af editor

Har du også altid gået med drømmen med at blive god til at spille fodbold, men aldrig rigtigt har vidst hvordan du skal begynde, eller hvordan du kommer fra et punkt til et andet. Så vil jeg komme med nogle råd til dig om hvordan du starter, hvad gear du skal bruge til at få det bedste udgangspunkt muligt.

Start

Det er aldrig let at starte på noget før man har gjort det til en vane, det tror jeg alle mennesker har prøvet. Når tingene før bliver en vane, så bliver det altså også lidt lettere.
Du skal først starte med at undersøge om der bliver trænet fodbold i den by du bor i, alt efter om det er en stor by, fordi dem bliver der selvfølgelig altid trænet i. Du skal gå ned og tilmelde dig til træning, hvor du skal betale et kontingent som variere lidt i pris i forhold til hvor det er, så får du et skema med nogle tider, hvor det viser hvad kl. og hvilken dag der er træning.

Udstyr

Man skal selvfølgelig have udstyret på plads før man begynder at træne til fodbold.

  • Støvler
  • Tøjet

Støvlerne er en af de vigtigste ting når du skal spille fodbold, det gælder om at have et par støvler som du føler dig tilpas i, nogle du kan mærke de sidder præcis som de skal og du ikke træder forkert i. Et par gode støvler koster også flere penge end et par fra den billigste række, men i fodbold udstyr hænger kvalitet og penge bare sammen, du kan gøre mere skade på dig selv ved at købe et billigt par, som ikke passer til din fod og som gør at du træder forkert. Derfor skal du gå ud til en forhandler som har styr på hvordan den skal sidde, ikke en som bare presser dig til at købe den dyreste fordi det er den helt rigtige. Det kan selvfølgelig koste lidt penge at købe de rigtige støvler, det er en stor post i budgettet at presse et par tusind ud midt i det hele. Derfor kan du gøre som så mange andre danskere at tage et kviklån, det kan hjælpe dig med at købe alt det udstyr du skal bruge til fodbold, det tager max et par timer før du har pengene på kontoen, så kan du købe de støvler du har brug for.

Tøjet har kun en mindre betydning for, hvordan du skal træne da det selvfølgelig kræver noget tøj din krop kan ånde i, som kan dirigere sveden videre, alt efter vind og vejr skal du selvfølgelig også have noget som du kan holde varmen i eller som beskytter dig imod alt for meget regn. Du skal selvfølgelig også vælge et par gode benskinner, der kan du få mange forskellige slags. Du kan få lavet nogle som bliver støbt om dit ben, så det passer 100% perfekt og beskytter dig alle de steder som er nødvendigt.