Hvad er numerologi?

december 14, 2018 0 Af editor

Hver dag, er vi udsat for numre. Vi har telefonnumre, fødselsdage, endda vores økonomiske oplysninger er drevet af numre. Numerologi er studiet af tallene i vores liv og hvordan de påvirker os. En elev af numerologi bruger bogstaverne i et ord, som et fuldt navn eller en fødselsdato og reducerer det til et enkelt nummer. Dette nummer fortæller dem visse ting om personens karakter, hvilke styrker og svagheder, de besidder; Det kan endda bruges til at forudsige deres fremtid. Numerologi er ofte tæt forbundet Astrologi Astrologer tildeles hver himmellegeme i solsystemet tallene 0 til 9 og hver række har sit eget sæt af værdier.

Numerologi har eksisteret i tusinder af år. Både egypterne og babylonerne bruges det over 10.000 år siden. Pythagoras, en matematiker, hvis teorier er stadig i brug i dag, menes at have officielle organiseret numerologi i Grækenland over 2.500 år siden. Han havde den opfattelse, at matematiske begreber var lettere at regulere og klassificere end fysisk. Andre overbevisninger og skrifter vigtig i udviklingen af numerologi blev tidlig kristen mystik, kinesisk kredsen af døde, Kabbalah og indiske Vedaerne. I begyndelsen af 1900-tallet, L. Dow Balliet offentliggjort den første bog om numerologi, begynder, hvad er kendt som den moderne fase af numerologi og interessen for det voksede i de næste årtier. For nylig en genoplivning af interesse i numerologi er opstået, og mange mennesker er ved at lære hvordan tal kan påvirke dem.

Selvom metoderne varierer, typisk reducerer en numerolog en ord eller tal ved hjælp af en procedure kaldet ciffer opsummering. Hvis numerolog beskæftiger sig med et nummer, f.eks en fødselsdato, tilføje de op alle tal. Hvis summen er to eller flere cifre, er så disse numre tilføjet indtil der er et enkelt ciffer til venstre. Når der beskæftiger sig med et ord, f.eks. navn, er hvert bogstav i alfabetet tildelt et nummer. F.eks = 1, B = 2, C = 3. Derefter de samme trin som ovenfor er fulgt – tallene lægges sammen indtil et ciffer forbliver. Nogle numerologists vil ikke bryde numre, der i alt 11, 22 eller 33. Disse er kendt som master numre og anses for at have højere vibrationer som end numre de ville skabe hvis digitalt summeres.

Nedenfor er en kort definition af hvert nummer:

en – fordi det er det første nummer, en er set som at have stor magt. Normalt betragtes som “mand”, kan man være glad, kærlig og dynamisk samtidig være alene og egoistisk.

To – forbundet med “kvindelige” energi, to ofte repræsenterer partnerskaber og interagere med andre. Det kan også stå for modpoler ting som sort og hvid eller godt og ondt. Dette nummer er bedst symboliseret ved den kinesiske symbol Yin-Yang.

Tre-tre er ofte relateret til læring gennem livserfaringer. Det er ofte anset for heldig og magiske. Det kan betyde både visdom og forståelse, men også være tåbeligt og negative.

Fire – den første sammensat tal (det første tal skal oprettes ved at multiplicere tal end en og sig selv), fire er knyttet til de fire kardinalpunkter (nord, syd, øst og vest), de fire evangelier af Bibelen, og tiden (fire sæsoner, cirka fire uger i hver måned). Det er en enslydende for det kinesiske ord for “død,” derfor; nogle sygehuse har ikke en fjerde sal.

Fem-fem er forbundet med de fem sanser (lugt, touch, smag, hørelse og syn) og ofte repræsenterer service til andre samt åbenhed over for nye oplevelser, men det kan også repræsentere en vanedannende personlighed.

Seks – nummer seks vedrører skønhed og hjælper ofte i opbygning af relationer. Det menes at holde charme, sanselighed og diplomati. Seks er også betragtes som mor/far antallet.

Syv – åndelige flere, syv kan være både drømmende og åndelige samtidig være vildledende og uoprigtig.

Otte-otte repræsenterer hårdt arbejde og liv lektioner. På grund af at, otte ses som søger økonomiske og materielle succes, men er også forbundet med de prøvelser, der opstod under søger både.

Ni – hellige flere, ni ses som en humanitær nummer og har en mystisk betydning på grund af de ni-måneders svangerskabsperioden for mennesker.

Numerologi har eksisteret i tusinder af år. Med astrologi se nogle som numerologi som en okkult videnskab med lille betydning, mens andre ser det som en levedygtig måde at hjælpe dem til at forstå sig selv og verden omkring dem.